З чого почати вивчення італійської мови у Львові

З чого почати вивчення італійської мови у Львові

 

Італійська мова - одна з найкрасивіших та найромантичніших мов у світі. Варто тільки прислухатися до мови італійців, і ми відчуваємо душевну рівновагу, серце наповнюється радістю та спокоєм. Але не лише у цьому причина такої популярності цієї іноземної мови серед українців. Багато наших співгромадян проживають та працюють в Італії, тому вимушені записуватись на онлайн уроки італійської, щоб полегшити адаптацію в країні. Мовна школа ABC Center Львів підготувала для Вас низку практичних рекомендацій щодо того, як легше вивчити італійську мову.

Визначте мету занять на курсах італійської мови у Львові

Перед початком занять на скайп (Skype) уроках італійської мови, ми пропонуємо нашим учням визначити, для чого їм необхідна італійська мова. Ми виділили кілька основних причин, що приводять наших клієнтів на групові заняття з італійської у Львові.

Вивчення мови для туризму: тут все досить просто. Вам необхідно освоїти тільки елементарний рівень, тобто А1-А2. У такому випадку, перш за все, на онлайн уроках італійської мови Вам потрібно отримати базові знання, які охоплюють наступні теми: «Знайомство», «Чим ви займаєтеся?», «Як провели відпустку?», «Магазини», «В місті», тощо. З граматичних тем ми пропонуємо нашим учням, що відвідують індивідуальні заняття з італійської у Львові, вивчити теперішній час, (il presente indicativo), доконаний минулий час (il passato prossimo), майбутній час (il futuro semplice). Якщо викладачі нашої мовної школи Львова, бачать, що учні легко засвоюють матеріал, можуть додати до базового матеріалу ще й  L'imperfetto (описовий минулий час). З цим багажем знань, Ви можете спокійно вирушати до Італії. Звучить досить просто, правда? То чому б не записатись на курси італійської мови у Львові вже зараз.

Ви записались на скайп (Skype) уроки італійської мови, щоб знати мову просто так, тобто хочете просто розпочати вивчати якусь іноземну мову? Можливо, Ви обрали італійський через поширену славу про її красу та простоту. Тоді запишіться на кілька групових занять з італійської у Львові, а далі вирішите, чи подобається Вам навчатись чи ні. Якщо ж навчання Вам подобається, щоб не розгубити мотивацію намагайтесь встановлювати довгострокові та короткострокові цілі, це допоможе відчувати результат на практиці та підтримувати інтерес до мови. Для цього плануйте, до прикладу, вивчати певний обсяг слів на тиждень, за два місяці навчитись купити продукти, спілкуючись італійською мовою. Не забувайте при цьому про практичне використання мови, в ідеалі – це повинна бути подорож на кілька днів до Італії, де Ви зможете попрактикуватись у використанні мови, але якщо такої можливості немає, не засмучуйтесь, в еру сучасних технологій можна відвідувати блоги та спілкуватись з носіями мови дистанційно.

Якщо Ви поліглот і мови – це Ваша пристрасть, найкраще записатись на індивідуальні заняття з італійської у Львові і почати з самого початку, пізнайте структуру мови і отримуйте задоволення. Ви запитаєте, чому саме індивідуальні заняття? Викладачі нашої мовної школи Львова переконані, що люди, яким легко дається вивчення мов, краще реалізують себе на заняттях у такому форматі, оскільки є можливість рухатись в індивідуальному ритмі, а не нудьгувати, поки інші учасники групи намагаються засвоїти елементарні, на Вашу думку, речі.

Ви вирішили записатись на онлайн уроки італійської, щоб використовувати її для навчання? На сайті багатьох італійських університетів Ви зможете знайти інформацію, про необхідний рівень володіння мовою. Зазвичай, мінімальний рівень  - В2 і вище. В такому випадку, на Вас чекає тяжка праця, оскільки як стверджують викладачі наших курсів італійської у Львові, граматика в італійській мові далеко не проста. Доведеться багато займатися, багато читати, писати і багато говорити. Але не переймайтесь, у нашій мовній школі Львова працюють дуже досвідчені педагоги, які підготували не одного учня до виїзду закордон для навчання та роботи, вони допоможуть зробити Ваш шлях до мети значно простішим.

Як вивчити італійську мову онлайн самостійно

Якщо Ви вирішили не витрачати кошти на скайп (Skype) уроки італійської мови і хочете вивчати її самостійно, то напевне у Вас виникає питання: З чого почати навчання? Викладачі групових занять з італійської у Львові пропонують знайти відповідний канал на Youtube або придбати книги для початківців. Якщо Вам пощастить знайти правильний матеріал з першого разу, то процес навчання виявиться досить легким, і Ви з радістю продовжите вивчати цю прекрасну мову. Головне – не зупинятись на досягнутому, постійно прагнути до вдосконалення отриманих знань. Не забувайте, що ключем до спіху вивчення будь-якої іноземної мови самостійно – це самоорганізація. Ви маєте навчитись заставляти себе проходити кожен урок без контролю викладача. Наші викладачі онлайн уроків італійської стверджують, що основні труднощі при самостійному навчанні полягають у тому, що учні не мають до кого звернутись для перевірки завдань, але якщо у Вас є знайомі чи родичі, які володіють цією мовою – це не проблема.

На курсах італійської у Львові, зробіть мову частиною свого життя

Приєднуйтесь до різних розмовних клубів. Приділяйте заняттям хоча б 15 хвилин щодня. Навчайтесь на індивідуальних заняттях з італійської у Львові та спілкуйтесь на форумах і в соцмережах. Найбільш популярний і доступний метод вчити італійську мову онлайн безкоштовно – це пошук відповідних співрозмовників у Всесвітній павутині. Перевагою цього рішення є те, що Ви можете відшукати друзів по листуванню з будь-яким рівнем володіння італійською. Такий підхід особливо зацікавить тих, хто не має можливості на власні очі спостерігати за життям і побутом італійців. На думку викладачів скайп (Skype) уроків італійської мови – це допоможе також швидше навчатись та зрозуміти особливості культури та звичаїв країни, мову якої Ви вивчаєте.

Онлайн уроки чи індивідуальні заняття з італійської у Львові

Заняття з викладачем мовної школи Львова несуть колосальну користь. Щоб швидше вивчити іноземну мову найкраще записатись на скайп (Skype) уроки італійської. Не варто недооцінювати значення навіть кількох уроків на тиждень. Вашим репетитором може стати як викладач з лінгвістичного університету, так і студент, який володіє мовою на достатньому рівні. Групові заняття з італійської мови у Львові – це чудове рішення, якщо Ви хочете заощадити кошти і Вам важно навчатись самостійно. Не зайвою виявиться і допомога репетитора в режимі онлайн. Заняття з викладачем можливі по Skype або за допомогою інших програм. Отже, не важливо чи заняття проводяться у Вас вдома, в мовній школі чи онлайн, головне – це Ваше бажання та професійний викладач.

Використання медіаресурсів у вивченні італійської

Фільми італійською мовою, які Ви будете переглядати спочатку з субтитрами, а потім без, допоможуть удосконалити знання мови і поліпшити розуміння. Найкращою мотивацією послужить те, що чим швидше Ви зрозумієте мову, тим швидше дізнаєтеся, що хочуть донести до Вас актори. Як вважають викладачі індивідуальних занять з італійської у Львові, сприйняття мови на слух дуже важливий фактор, без якого не можливе нормальне спілкування іноземною мовою, тому такі практики необхідні у будь-якому випадку. Основна рекомендація: намагайтесь підбирати матеріали, що відповідають Вашому рівню володіння мовою, щоб уникнути розчарувань. Використання мови на практиці має викликати задоволеність своїми результатами та впевненість у собі.

Практика італійської з носіями мови

Як відомо, для кращого засвоєння мови необхідно пожити в країні носіїв якомога більше часу. Запитайте у викладача групових занять з італійської Львів про програми обміну студентів. Якщо ж Ваша професія пов'язана з мистецтвом або сільськогосподарською діяльністю, Ви можете вчити італійську мову в процесі роботи в країні. Перебуваючи в Італії, намагайтеся не говорити англійською, навіть якщо носії мови будуть не проти поступитися Вам. Хороша практика - це запорука успішного подолання мовного бар'єру.

Особливості вивчення італійської у Львові

Італійська відрізняється від інших європейських мов, насамперед, тим, що лідирує за кількістю носіїв. Однак, як основна мова вона офіційно визнана лише на території Італії. Крім того, італійська мова має інтуїтивно зрозумілий словотвір, учні швидко засвоюють правила поділу на роди, вивчають часи та відмінювання. Викладачі наших курсів італійської у Львові стверджують, що після того як Ви освоїте італійську, а також закріпите свої навички на практиці, Ви зможете вільно розповідати про своє життя і захоплення. Переконайтеся самі, що розмовляти з італійцями набагато простіше, ніж це може здатися. Мовна школа ABC Center Львів допоможе Вам закохатись в іноземну мову, тому записуйтесь на перше заняття прямо зараз.