Як заощадити, замовляючи переклад у Львові

Як заощадити, замовляючи переклад у Львові

 

Вас цікавить скільки коштує переклад особистих документів у Львові? Відповісти на це питання не так просто і швидко, як Ви думаєте, оскільки вартість послуг бюро перекладів Львова передбачає урахування багатьох факторів, таких як мовні пари та обсяг перекладу документів.

Бюро перекладів ABC Center Львів у своєму блозі намагається відповісти на усі можливі питання, щоб Ви були упевнені в тому, що Ваші документи у руках справжніх професіоналів.

Як порахувати вартість перекладу?

Ціна перекладу у Львові зазвичай розраховується за кількістю знаків тексту оригіналу, хоча у деяких випадках вартість перекладу документів у Львові (свідоцтво про народження, шлюб, смерть, зміну імені, довідка про несудимість, довідка з місця роботи, довідки з банку, рух коштів, нотаріальні заяви, витяги з Єдиного Державного Реєстру, рішення, акти та постанови судів, накази та законодавчі акти, трудові договори, угоди (договорів) купівлі-продажу, договорів оренди приміщень, генеральна та спеціальна довіреність, трудові книжки, протоколи засідань, установчі документи, статути товариств, реєстраційні документи) може розраховуватись по знаках перекладу та суттєво відрізнятись в залежності від мовних пар та складності документу. Якісні послуги перекладу зазвичай коштують від 120 грн за 1800 з пробілами, якщо йдеться про англійську, польську, німецьку чи французьку мову.

Тому, як ми вже зазначали раніше, обсяг роботи або кількість сторінок має значення, але не є вирішальним фактором визначення вартості перекладу у Львові.

Особливим випадком, з точки зору визначення ціни перекладу у Львові є офіційні тексти, які, з самого початку, мають відомий зміст, оскільки створюються на основі встановлених шаблонів. Незважаючи на це, вартість послуг перекладу у Львові не полягає у множенні тарифу за знаки на їхню кількість, оскільки це робота, яка оцінюється в сукупності, з урахуванням усіх умов та обставин, які роблять ціну перекладу у Львові, або значно дорожчою, або суттєво знижують її.

Фактори, які знижують вартість перекладу

Ви напевно вже думаєте над тим, які саме характеристики повинен мати переклад особистих документів, щоб його ціна не виявилась надто дорогою. Як ми вже зазначали раніше, кожен переклад документів у Львові повинен оцінюватись у сукупності, з урахуванням різноманітних критеріїв, які ми детально опишемо нижче.

Ви можете отримати знижку за замовлення великого обсягу перекладу особистих документів. Це правило не є загально прийнятим, однак деякі бюро перекладів Львова дійсно пропонують знижку для клієнтів, що замовляють великі проекти. Тому, якщо у Вас декілька документів, краще об’єднати їх в одне замовлення, якщо компанія, яка надає послуги перекладу особистих документів пропонує таку знижку.

Іноді трапляється так, що один і той самий текст зустрічається в перекладі документів кілька разів. У цьому випадку, Вам варто бути уважними і попереджати бюро перекладів Львова про те, що ці частини не потрібно ще раз перекладати. Таким чином, Ви зможете зекономити частину коштів.

Якщо Ви плануєте стати постійним клієнтом бюро перекладів, оскільки Ваша робота пов’язана зі співпрацею з іноземними клієнтами, Ви також можете запитати про знижки на вартість перекладу у Львові для постійних клієнтів. З метою уникнення оплати зайвих коштів, просіть виконавця виставити рахунок із зазначенням детальної інформації про ціну перекладу у Львові.

Фактори, що збільшують вартість перекладу

Після того, як Ви детальніше дізнались про фактори, які допоможуть Вам заощадити кошти при замовленні перекладу особистих документів, час поговорити про аспекти, які можуть збільшити ціну перекладу у Львові. Швидше запам’ятовуйте їх і оцінюйте вартість перекладу документів, залежно від типу тексту, який Вам потрібно перекласти.

Якщо Вам потрібен переклад спеціалізованого тексту, тарифи будуть значно вищими, оскільки складність виконання замовлення виявиться вищою. Бюро перекладів Львова ABC Center надає послуги письмового перекладу технічних, фінансових та медичних документів, для чого співпрацює з командою професійних перекладачів, які спеціалізуються на перекладах документів відповідної тематики. Такі перекладачі повинні мати відповідну наукову освіту та досвід роботи з технічними чи медичними документами, оскільки від цього залежатиме якість перекладу Ваших особистих документів у Львові. Саме тому ціна перекладу у Львові на спеціалізовані тексти може виявитись вищою, ніж Ви очікували.

При перекладі юридичних документів з нотаріальним засвідченням, бюро перекладів Львова також часто зазначають вищу вартість, оскільки перекладач повинен мати відповідний освітній документ, який підтверджує його рівень кваліфікації, на основі якого нотаріус зможе засвідчити вірність виконаного перекладу. Для цього перекладач також повинен бути особисто присутнім у офісі нотаріуса в момент засвідчення документу, щоб поставити свій підпис на документі і в нотаріальному реєстрі.

Якщо Вам потрібен терміновий переклад, будьте готові до того, що вартість перекладу у Львові може зрости навіть удвічі, тому для того, щоб заощадити кошти намагайтесь планувати Ваш час та заздалегідь визначатись з тим, які саме документи Вам потрібно перекласти.

Віддавайте документ на переклад в остаточному вигляді

Часто клієнти приносять на переклад документи, які є неповними, важко зрозумілими, нерозбірливими або погано відредагованими. Такі замовлення потребують докладання додаткових зусиль, що також може відобразитись на вартості перекладу у Львові. Тому, якщо Ви прагнете уникнути збільшення ціни перекладу у Львові, радимо подавати документи такими, якими Ви хочете їх бачити. Тобто, якщо Ви будете додавати текст і видаляти його частину у процесі перекладу, це гарантовано вплине на ціну перекладу Львові.

Тепер, коли Ви дізнались все про те, як формується ціна перекладу документів і від чого вона залежить, хочемо наголосити на тому, що головним критерієм вибору виконавця має бути якість кінцевого продукту, тому не варто ризикувати, звертайтесь до професіоналів, які готові задовільнити Ваші вимоги до перекладу. Звертайтесь до бюро перекладів ABC Center і будьте впевнені у відмінному результаті.