Групові чи індивідуальні заняття: що краще для вивчення іноземних мов?

Групові чи індивідуальні заняття: що краще для вивчення іноземних мов?

 

Якщо йдеться про розвиток дітей, ми намагаємось зробити так, щоб вони обов’язково вивчали хоча б одну іноземну мову практично з народження. Таке прагнення абсолютно природне, тому що в сучасному глобалізованому світі, шукаючи роботу ми стикаємось з тим, що практично усі компанії у вакансіях середньої ланки, вимагають від кандидатів на посаду знання однієї, а часто навіть і двох іноземних мов. Тому підсвідомо, починаючи з дошкільного віку, ми прагнемо, щоб наші діти відвідували курси англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської у Львові, або шукаємо англомовні садки та школи, які останнім часом набирають значної популярності у нашому місті. Альтернативою двомовного навчального закладу, може бути школа з поглибленим вивченням іноземних мов у комбінації з відвідуванням курсів іноземних мов у Львові. Переважно такі заняття відбуваються у групах з чотирьох-п’яти учнів, на яких діти крім вивчення іноземної мови взаємодіють між собою та розважаються. Незважаючи на це, спеціалісти нашої мовної школи Львова стверджують, що чим старшою стає людина, тим ефективнішими для неї будуть саме індивідуальні, а не групові заняття з англійської мови у Львові.

Як індивідуальні, такі і групові курси англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської онлайн мають свої переваги, але якщо у Вас виникли сумніви, щодо того, який варіант більше підходить саме для Вас, мовна школа ABC Center Львів підготувала перелік переваг кожного варіанту навчання, щоб полегшити Ваш вибір.

Переваги групових занять з англійської у Львові

  1. Навчання більш динамічне та різноманітне: завдання виконуються в парах, у групах по три або чотири особи… Крім, цього на групових заняттях курсів англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської у Львові і викладачеві, і студентам простіше вивчати різноманітні теми уникаючи монотонності та нудьги, оскільки є можливість вести бесіди з реального життя іноземною мовою.
  2. Різні студенти мають різний рівень знань і, навіть, різний ритм засвоєння нового матеріалу, що примушує викладача курсів іноземних мов у Львові створити єдиний метод, який буде підходити усім студентам групи. Ці обставини можуть сприяти виникненню солідарності та командного прагнення, щоб усі навчались разом. Такий варіант навчання підходить для людей, які повільно засвоюють матеріал, оскільки командний дух ймовірно допомагатиме їм не відставити від інших учасників групових занять з англійської у Львові.
  3. Вивчення іноземної мови у групі сприяє більшому розслабленню студента. Такий варіант також підходить для сором’язливих людей, оскільки розділяючи навчання разом з іншими колегами, такі люди можуть відчувати менший тиск.
  4. З точки зору заощадження коштів, варіант з груповими курсами іноземних мов у Львові, буде звичайно дешевшим, але може виявитись незручним через необхідність добирання до офісу мовної школи Львова.
  5. Якщо ви тільки розпочинаєте заняття на курсах англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської у Львові, групові заняття допоможуть Вам розслабитись, не відчувати напруги та тиску викладача, поспілкуватись з людьми, які мають подібне коло інтересів.

Перевага вивчення іноземних мов на індивідуальних заняттях

  1. Основною перевагою курси англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської онлайн з індивідуальною формою навчання є можливість для студента отримати максимум вигоди від навчання, оскільки все заняття адаптоване під його потреби, знання та процес засвоєння матеріалу… Навіть теми занять можуть бути адаптовані до вимог та побажань студента. До прикладу, якщо на занятті йдеться про музику, студент завжди може висловити свої смаки.
  2. Ритм навчання на індивідуальних, у порівнянні з груповими заняттями з англійської у Львові, визначає сам учень. На курсах іноземних мов у Львові, що проводяться в групах часто є студенти, які засвоюють матеріал повільніше, що негативно впливає на тих, хто вже вивчив відповідну тему і бажає рухатись далі. Також, навпаки, якщо Вам важко даються іноземні мови, Ви можете відчувати розчарування через те, що інші учасники групи засвоюють матеріал швидше за Вас.
  3. На Вас буде сконцентрована тільки увага викладача. Це важливо для тих людей, які відвідуючи курси англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської у Львові, відчувають сором, коли їхні помилки виправляють при інших людях. Крім цього, те, що Ви не встигли зробити домашнє завдання буде знати тільки Ваш викладач, а не уся група, таким чином кількість незручних моментів зводиться до мінімуму і Ви можете відчувати себе максимально комфортно, щоб вчитись на своїх помилках, оскільки без цього успіх на курсах іноземних мов у Львові, буде неможливим.
  4. Якщо у Вас більше двох дітей, або Ви хочете почати вивчати іноземну мову з подругою чи дружиною, індивідуальні заняття, можуть виявитись чудовим рішенням для того, щоб проводити час разом здобуваючи нові знання. Це все одно буде приватне заняття, але ціну Ви зможете розділити на двох, тому вона буде майже такою ж як за групові заняття англійської у Львові. Також, якщо йдеться про дітей і у Вас немає часу, щоб возити їх до мовної школи Львова, цікавими для Вас можуть виявитись заняття на курсах англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської онлайн, оскільки вони проводяться по Скайп у будь-який зручний для Вас час, і діти знаходяться під Вашим наглядом і навчаються не виходячи з дому.

Викладачі наших курсів англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської у Львові стверджують, що не існує ідеальної формули для усіх, тому наша мовна школа Львова пропонує безліч варіантів занять. Це можуть бути і індивідуальні, і групові заняття в нашому офісі, приватні уроки на дому, корпоративні курси іноземної мови у Вашому офісі для колективу компанії, які, при необхідності, можуть бути адаптовані до специфіки Вашої роботи, з вивченням тем та термінології, яку Ви застосовуєте у повсякденному житті. Неможливо також оминути увагою, курси англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської онлайн, які проводяться по Скайп в індивідуальній формі і допомагають Вам обрати викладача, незалежно від його географічного розміщення, а також проводити заняття у зручний для Вас час, без потреби витрачати час на доїзд до нашого офісу. Заняття на курсах англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської онлайн є також цікавим варіантом для тих людей, які виїхали на постійне місце проживання і не хочуть переплачувати за курси іноземних мов закордоном.

Кращі курси іноземних мов у Львові

Якщо наші рекомендації допомогли Вам зробити вибір на користь одного з варіантів навчання і Ви все ж вирішили записатись на курси англійської, польської, німецької, французької, італійської, іспанської у Львові, звертайтесь до нас, поставте усі запитання, які Вас цікавлять і наш менеджер допоможе Вам підібрати максимально ефективний курс саме для Вас. Результат ми Вам гарантуємо!